Monday, February 02, 2009

Jaulah Ikhwah UTM - Cameron Highlands Dec 2008

Assalamualaikum wbt paley...

ni ada sedikit buah tgn dr aku..hahaha
hg igt x lg??? ala...cuti sem lps la...
paley >> oooo..pqrstuvwxyz...



sori paley, video ni aku upload yg low resolution & definition sbb bila aku upload versi yg best pny, amik masa lama sgt la...
klu hg nk yg video yg smooth tu, hg mai la amik kt blk aku ye...

enjoy yourself..!!!

pesanan kpd diri sendiri:

"jaulah...jaulah gk..amik nilai2 tarbiyah dlm perjalanan hg tu. skrg hg dh tau ciri2, nilai2 dan karakteristik yg ada pd sahabat2 hg. fahami mereka dgn sebaiknya sebelum hg menuntut hak mereka utk memahami diri hg. hidup bukan hanya dependence atau independence. hidup juga perlu inter-dependence. smg hg trus istiqamah di atas jalan da'wah ni diriku...."

ikhlas drpd:

-kamu-

4 shuriken:

rocketingrabbit said...

salam...omedetou bro atas pembikinan video..hehe..jazakallah..jaulah 2009 ke mana ek?ke Jepun la plak? hikhikhik..

ibnu yazid said...

wslm..

if ade chance ana mmg nk gi jepun pn inshaAllah. smbg master ke amik 2nd degree ke. nk blaja bhs jepung dlu ni..haha

iroiroto uwaseni arigato gozaimasu..huhu..btul ke ni?

rocketingrabbit said...

insyaAllah bro..

hehe..mcm kurg tepat je..rasenyer cmni..iroiro to osewaninarimashita arigatou gozaimasu..

yoku gambatteru nee..

ibnu yazid said...

hohoo...
dh agak dh..lupa "nari"..
satu pengajaran

arigatou sensei!

Template by - paley_11 | Daya Earth Blogger Template